ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ.Τ.ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΘΩΜΑ ΝΙΚΗΤΑ ΜΟΥΝΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΛΙΩΤΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940-41

Το Σχολείο μας τίμησε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στην πλατεία του χωριού της Μαγούλας με αφορμή την επέτειο από το θάνατο του Συνταγματάρχη Θωμά Νικήτα Μούντζια και μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας και της Τοπικής Κοινότητας. Την εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τους ήρωες πεσόντες της Μαγούλας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος , ο οποίος τέλεσε και την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή του Θωμά Νικήτα Μούντζια και των λοιπών Μαγουλιωτών στρατιωτών, ο εκπρόσωπος του ανώτατου Διοικητή της Φρουράς Ν. Καρδίτσας, εκπρόσωποι του Δήμου Μουζακίου , συγγενείς των πεσόντων και πλήθος κόσμου.
Το Γυμνάσιο Λ.Τ. Μαγούλας εκπροσώπησαν αντιπροσωπεία μαθητών ,οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι προς τιμή των πεσόντων , ο Διευθυντής του Σχολείου και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Καθηγητών . Η εκφώνηση λόγου έγινε από την φιλόλογο κ. Μπαταβάνη Ευθαλία.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου και προσφορά καφέ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Μαγούλας.