Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Μόρφου Χρήστου η κοπή της πίτας για το καινούργιο έτος στον χώρο της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου- με Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας με την συμμετοχή τόσο του Συλλόγου Διδασκόντων όσο και του μαθητικού δυναμικού του σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Διευρυμένου Δήμου Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος, δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, αλλά και άλλοι επίσημοι.

Πρό της ενάρξεως της διαδικασίας ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Κωτσός ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του Σχολείου και από τους αρμόδιους καθηγητές Φυσικών Επιστημών κ. Βαγενά Αθανάσιο και Καραμπέκο Γεώργιο στον χώρο του υπό ίδρυσιν Μουσείου Φυσικών Επιστημών (στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας προγράμματος: Σχολεία ανοικτά στην κοινωνία), εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελείται στο Σχολείο και υποσχόμενος κατά τη διάρκεια της κοπής την αμέριστο συμπαράσταση του στην καινοτόμο αυτή δράση που υιοθέτησε το Γυμνάσιο-Λ.Τ Μαγούλας.